Filmrecensioner

Om du tror att ditt förhållande till din mamma var komplicerat är en recension av den nya sci-fi-filmen "Child of the Robot" (2019) åt dig (publikrecensioner, beskrivningar och recensioner av kritiker om handlingen efter att ha visat thrilleren på Sundance-festivalen uppdelad i två kategorier - “dåligt manus "och" djup filosofi "," nedslående "men" spännande ").

Läs Mer

Genom att fånga från de första krediterna släpper filmen ”Pain and Glory” (2019) inte förrän helt efter att ha fått positiva recensioner och kritiker från kritikerna efter visningen på den 72: e filmfestivalen i Cannes. Denna berättelse är ett stort pussel, samlat från minnen från en åldrande regissör, ​​det finns en plats för smärta, berömmelse och passion. Varje berättelse dikteras av tid och öde, och varje beslut ges antingen av smärta eller av inspiration.

Läs Mer

Vi ger er uppmärksamhet på en analys av strategin och resultaten från Battle of Winterfell, som ägde rum i den tredje serien i åttonde säsongen av Game of Thrones. Striden bröt i någon mån i många kaotiska strider med de döda, men noggrann analys tyder på att allt hände enligt planen för nattens kung, som försökte inte falla i fällan förberedd för honom.

Läs Mer

Baserat på den mest sålda romanen av Anna Todd berättar filmen After / After (2019), som skjutits i Atlanta, Georgia, berättelsen om den första kärleken och det första trasiga hjärtat. Ett tillfälligt möte visade sig vara ödesdigert och förvandla deras bekanta värld. Hon är en flitig student och en föredömlig dotter, och han är en bortskämd rebell, son till rika föräldrar och en djävulskt attraktiv tomboy.

Läs Mer

Den dystra medeltiden och den ensamma eremiten som jagar monster i området. Skräckfilmen "Monster Time" (2018) med utgivningsdatumet i Ryssland den 1 maj 2019, recensioner och recensioner om den hårda fantasytrilleren "The Head Hunter" är tvetydiga, eftersom publikens förväntningar troligtvis inte går i uppfyllelse. Du bör inte förvänta dig spektakulära specialeffekter, hårda slagsmål, scener av slagsmål och strider med monster, såväl som själva monsterna och andra karaktärer förutom en jägare som vill hämnas på ett fruktansvärt monster för mordet på sin dotter.

Läs Mer

Den 4 april 2019 började en nyinspelning av Stephen King's "Cemeteryies of Pets" på kassan, men vad som är sant här och vad som är fiktion, låt oss se. "Horrors kung" har alltid varit berömd inte så mycket för zombies eller spöken som för dess verk. I förkant av premiären visade det sig att det som många ansåg en djup förståelse av livet var författarens liv!

Läs Mer

Tonårsperioden är den svåraste i allas liv. Och om du lägger till detta ambitionen att bli en balettdansör, början av hormonterapi och förväntningarna på en sexförändringsoperation? Om detta i instruktörsarbetet för Lucas Dont, filmen “Girl” (2018), som släpptes 2019 och samlade många recensioner, både chockade och missnöjda med publiken, recensionerna av kritiker är också tvetydiga (släppdatumet i Ryssland är den 7 februari 2019).

Läs Mer

Här är en ovanlig thriller med ett kvinnligt ansikte, som först framgångsrikt är förklädt som en melodrama och sedan balanserar på gränsen till skräck och svart humor. Filmen "In the Embrace of Lies" (Greta) 2018 lyckades redan den amerikanska tittaren och fick mest positiva recensioner och recensioner. Och i den inhemska hyrabandet kommer den 21 mars 2019.

Läs Mer

Filmen "Mistresses" släpptes i ryska hyror den 28 februari 2019, och bedömd efter blandade recensioner och kontroversiella recensioner tycktes bilden inte tåla kritik. Det bör noteras att man inte borde förvänta sig mycket av komedien Elena Khazanova. Även om detta är ett rent ”kvinnligt” filmprojekt fylls det med sexistiska uttalanden, mallar och en speciell humor som inte alla kommer att tycka roligt.

Läs Mer

Regissören, manusförfattaren och huvudskådespelaren för den nya komedin "100 saker och inget extra" är Florian Fitz (den 28 mars 2019 kommer filmen att släppas i Ryssland, och trailern kan ses nedan), kritikernas kommentarer om skådespelarnas spel och skaparnas idé kommer att få dig att tänka på hur mycket vi är beroende av materiella saker ... Det här är mer än bara en komedi.

Läs Mer

6+ Mary Poppins Returns USA Genre: Musical, Fantasy, Comedy Director: Rob Marshall Utgivningsdatum: Worldwide - 29 november 2018, Ryssland - 3 januari 2019 Rollista: Emily Blunt, Ben Wishaw, Lin-Manuel Miranda, Pixie Davis , Nathaniel Sale Rating: 6.7 Varför kom Mary Poppins tillbaka? Vem känner inte till en underbar barnflicka med ett efternamn som är tillräckligt sonoriskt för den rysktalande befolkningen?

Läs Mer

Fans av brottdrama-genren kommer att uppskatta filmen "Retribution Time" (2018), recensioner av Kidman-spelet och recensioner av kritiker om historien om en kvinna-polis som sjönk till botten kommer inte att lämna likgiltiga även de mest sofistikerade tittarna. Filmen visar i sin mångfald allt som förstör oss. Detta är inte bara hunger, pengar och makt, utan också de lumskande egenskaperna hos mänskligt minne, tendensen att förneka de uppenbara, undertryckande problemen och den orubbliga tiden som inte sparar någon.

Läs Mer

6+ The Lego Movie 2: The Second Part Denmark, Norway, Australia, USA Genre: Cartoon, musical, fantasy, comedy Regissör: Mike Mitchell Utgivningsdatum: 6 februari 2019 - i världen, 7 februari 2019 - i Ryssland Roller dubbade: Konstantin Karasik, Vsevolod Kuznetsov, Tatyana Ermilova, Maria Ivashchenko Betyg: 6.7 Recensioner för filmen "LEGO Film-2" (2019) visade sig vara ganska motstridiga och tvetydiga.

Läs Mer

16+ Ryssland, Frankrike, Armenien Genre: Brott, Drama, Thriller Regissör: Yuri Bykov Utgivningsdatum: 7 september 2018 - i världen, 7 februari 2019 - i Ryssland Rollverk: Denis Shvedov, Vladislav Abashin, Ivan Yankonsky, Andrey Smolyakov, Alexey Komashko, Alexander Bukharov, Dmitry Kulichkov Betyg: 7.6 Jag behövde inte ens läsa recensioner om filmen "Plant" (2019) för att förstå att jag hade ett bra psykologiskt drama.

Läs Mer

Genom att samla kontroversiella men livliga recensioner släpptes filmen "Vice" med kända skådespelare i slutet av 2018 i USA, och släppdatumet i Ryssland är fastställt till 21 februari 2019. Filmen kommer att presentera dig för den smarta amerikanska politiker Dick Cheney, som har återuppstått många gånger efter " politisk död "(han lämnade de högsta ledarposterna i staten och erövrade dem igen) och lyckades en gång lura fysisk död.

Läs Mer

Förvirring, hopplöshet och rädsla. Fly från sjukhuset tills ingen ser det. Överallt, bara bort från ansvar. Hon är ensam i Moskva, och hon måste överleva till varje pris. Skulder, arbetslöshet, hunger och orättvisa. Genom nyfikna ögon Att döma efter publikens åsikter är filmen “Hayka” från 2018 (släppdatum i Ryssland den 14 februari 2019) ett socialt drama som berättar om det svåra livet för en 25-årig Kazakisk migrerande tjej, eller snarare de första 5 dagarna efter att hon födde.

Läs Mer

AT ETERNITY 's GATE 16+ Land: USA, Schweiz, Frankrike, Storbritannien, Irland Genre: Drama, Biografisk direktör: Julian Schnabel Premiär Datum: 3 september 2018 - Världen, 7 februari 2019 - Rysk roll utförd av: Willem Dafoe - som Vincent Van Gogh (Mississippi on Fire, Aquaman, Hotel Grand Budapest, White Sands), Mathieu Ammalric - Dr. Paul Gachet (otänkbart, i morgon och varje dag), Rupert Friend - Theo Van Gogh ("Libertine", "Death of Stalin", "Separation", "Simple Request"), Anne Cosigny - lärare ("The Cherry Orchard",), Oscar Isaac - Paul Gauguin ("Robi Herr Goode "," The Bourne Evolution "," From the Car "," Annihilation "), Emmanuelle Seigner - Madame Jinoux (" The Bitter Moon "," Life in a Pink Light "," The Big Alibi "), Mads Mikkelsen - Priest (" Doctor Strange "," Dangerous Illusion "," Royal Roman "), Vladimir Kosigny - Dr. Felix Ray (" Tomorrow "," Wild Herbs "), Stella Schnabel - Gabi (" Frank and Lola "," You Won't Miss Me " ), Niels Arestrup - Madman ("Profeten", "Cote d'Azur"), Amira Casar - Johanna Van Gogh ("Ring mig vid ditt namn", "Sylvia") och andra. KinoPoisk - 7.

Läs Mer

18+ Originalnamn: Serenity Land: USA Regissör: Steven Knight (Allierade, skarpa visorer, kryddor och passioner, War of the Worlds Z, Lock, Hummingbird Effect) Genre: thriller, drama, detective , neonoir Utgivande i världen och i Ryssland: 24 januari 2019 Skådespelare och roller: Matthew McConaughey - Dill ("True Detective", "Interstellar", "Dallas Buyers Club", "Wolf from Wall Street", "Cubo."

Läs Mer